ute med ronja o alfons!

Hej, kom precis hem från en långpromenad i skogen med ronja, lis o affe hängde oxså mä ut!
As härligt att komma ut ändå :) 
Brukar inte gå så långt men när man e två e det alltid roligare. 


Ronja & Alfons bråkar om en pinne ^^


Lis står o ropar in hundarna


As fin bild på lis o affe! ♥




Jag & Ronja :D <33


vill ha min sääng!

Heeej! Jag måste ha en ny säng, min e alldeles för liten o visst jag e inte så stor. Men när jag sover tar jag stor plast, o därför vill jag ha en säng som är minst 160! Men mamma bah; ne, förstort du får en säng som är 140 ist! Det e ju jag som ska ha sängen så vrf kan inte jag få bestäma hur jag vill att den ska va? Jag ska ju själv betala o allt. Tycker det e så himla störande.. Det gäller ju bara typ 20cm så vad spelar det för roll egentligen. O de som jag hatar, de e att mamma hela tiden måste lägga sig i vad jag vill ha (hon o jag har inte samma smak på nått! Skulle ha en annan säng igentligen, men hon ville att jag skulle ha den som e på bilden nedanför. O hon får alltid som hon vill såå ingen ide att säga nått.

BILD PÅ SÄNGEN JAG SKA HA DÅ! 

rubrik..

Häj! Sitter o små tränar på engelskan tills imån (dö trist asså.
Vi har matte prov på trosda oxså, det känns som jag kan det mesta.
 Men kommer säkert få hjärnsläpp elle nånting när det väl gäller.
Fick världens finaste present ida! Åkte hem till emil efter skolan o när jag kommer dit
ger han mig en försenad present, ett as gulligt halsband där det står "love" på. 
Det va sjukt gulligt av han! 

Nu har jag kommit på vad jag ska ha för vinter skor! Ett par svata uggs, gillar egentlige inte dom så mycke, tycker dom ser rätt fula ut. Men dom e riktigt sköna så jag har tänkt att åka o köpa dom nån gång under nästa vecka elle så. & tumvantar e oxså nått som jag gärna vill ha. Typ ljusgråa med nån fin snö-flinga på..
                                                                                                   


vinterjacka

Hej! Nu börjar det närma sig vintern o det blir bara kallare ute så jag måste köpa en vinterjacka! Jag har funderta lite o har bestämt mig för en mörkblå jacka. Ville helst ha en svea jacka men fick höra att dom inte e särskilt vattentäta o man har ju jackan när det snöar.  & jag vill inte bli blöt o frysa, så jag får kolla runt efter några andra blå jackor. godnatt   


ska se på film

Tjoo bloggen!
Hinner inte skriva så mycket majjs ska ha det trådlösa internet om bara några minuter. Men imån e det skola igen o på gympan ska vi springa 2 km!! As jobbigt ja kommer dö, jag har ingen bra kondition direkt. Men nu ka jag se på en film! The Bounty Hunter, hoppas den e bra (y) byebye. ♥



tjejkvällen!

HEJ! Nu sitter jag hemma hos lis. Sanna, Nellie & Sofie åkte hem för typ nån timme sen. Lyckad kväll tycker jag, man har alltid roligt när man e mä dom bästa! Vi skulle se på "Jennifers Body" en skräck film men vi hann knappt se början förän alla började gnälla på att den va för läskig. Men jag håller med det va faktiskt skit äckligt. Så vi satte på en annan film istället o såg på den ett tag tills dom andra skulle hem =)





vi e bäst.

Tjena bloggen!
Sitter inne i majjs rum nu. Ska sova här inatt, mamma e på nån fest o pappa däckade av i soffan( som alltid) så man kan göra precis vad man vill här hemma. Jag o majjs fick världens knäppaste ide förut när vi satt o åt kvällsmat.. HAHAHA, min brorsa har två madrasser i hans säng o jag ville ju sova i majjs rum inatt, men hon har en as liten säng som inte båda får plats i. Så vi smög in i Rivers rum när han sova o så skulle jag lyfta upp han i min famn medans majjs drog ut den understa madrassen från han säng. Det va mycket svåsare än vad vi trodde, River va inte precis "lätt" så jag orkade inte lyfta upp han själv o majjs fick inte ut madrassen från sängen. Så vi va tvugna o väcka River lite försiktigt så han fick stå på golvet, medans jag o majjs fick bort madrassen från sängen! heheh, det va skit svårt att inte börja gap skratta. Men vi lyckades iallafall :D så nu ska jag o majjs sitta o tjöta hela natten o äta chips som vi snodde från skåpet. Heejdåå!

                                    pysspyss sis! ♥


lösnaglar!

Hejsan! Sitter inne på rummet o har precis satt i lösnaglar på mig själv. Skit lätt men shit va fort dom glider av! haha, jag har fått byta tre stycken redan. Alla naglar kommer nog vara borta innan jag vaknar imån. Toppen lixom. Det e första gången som jag har lösnaglar på mig, har aldrig haft det innan. Jag e ganska efter med allt men men ;) Jag fick naglarna av farmor, hon måste hålla sina naglar korta på grun av hennes jobb.. Men det e ju bara bra för mig då. Fick lite typ märken som man kunde sätta på oxså. Så inga sura miner. :) ska göra iordning mig nu & lägga mig, så gonatt! ♥



orgienteringen idag..


tjoo! har precis duschat nu, skulle gjort det när jag kom hem men satte mig o kollade på tvn isället. Mycket roligare. Orienteringen i fontin va nått av det jobbigaste o tråkigaste jag gjort! Som tur va gick jag med Jonna & Therese, det gjorde ju saken roligare iallafall ;D Vi va fan as gryma för vi hittade alla kontroller.(visst vi hade den lättaste banan, men endå!) Jag lovar om jag gått själv så hade jag gått vilse. Men jag klarade mig fint. Det va faktiskt inte så svårt, efter ett tag fatta jag hur man skulle hålla kartan o det hjälpte en del för att hitta rätt! hahah, Men nu ska jag lägga mig så PYzz..

hos farmor!

Hej bloggen!
 Sitter hemma hos farmor nu med hennes dator. Ska sova här i natt för vi har orientering "staving" imån och jag vill bli körd dit istället för att ta bussen till ett ställe som jag typ aldrig vart på innan ^^ hahah. Jag älskar att vara hos farmor! man får göra vad man vill hela tiden, inga regler lixom. O hon har hur mycket godis som helst, o man får ta hur mycket man vill. Det e bara så grymt! Jag ska sova inne i Lennys rum, det e skit snyggt här inne, allt e så nytt . Fast sängen e ganska liten, det skulle vara bättre om den va större. För min stora älskade Rocky(farmors hund) ligger här o sover, och vid hans hals ligger stummpen (farmors katt) det e bara så jävla gulligt!! Dom ligger där och snarkar båda två =) om jag hade bild skulle jag lägga upp. Mewn det e sent nu så GODNATT.. pyzz ;*


Fyller år!

HEEJ! Idag e det en väldigt speciell dag, för det e min födelseda! Skulle haft typ släkt kalas ida, men de va för få som kunde så det blir om två veckor istället när melissa fyller år. Så har vi det sammtidigt. Jag önska mig en ny säng men istället fick jag en ny dataskärm. Inte precis deet jag ville ha men jag e glad ändå. Jag tycker att det har vart en lyckad födelsedag , inte den bästa men det har vart kul! Godnatt. :)

dagen


Heejsan! Hinner inte skriva så mycke måste träna på franska läxan innan jag går o lägger mig (skit tråkigt) men aa. Kom typ precis hem från emil, åkte dit efter skolan. Vi hade la lika kul som vanligt kan man säga hehe ;D  Jag har också ett as stort problem , jag har ingen jacka ! Det kommer att bli is kallt ute nu och jag går fortfarande runt med hoodtröjer, visst jag brukar inte vara ute särskilt mycke men det skulle ändå vara bra att ha. Så jag får la försöka tvinga med mamma till gbg nån dag.. Godnattt!

Tisdag

 
Hej bloggen! Det har vart en seg dag ida, började med att gå upp as tidigt o sen till skolan i ösregnet. Asså som liten älskade jag verkligen när ddet regna o blåste o så, men nu e det ju helt sjukt! Man bara önskar att det kunde vara solsken alla dagar lixom varför kan de inte vara det? Men iallafall på SOn idag skulle vi börja med våra repotage om politikerna o valet o allt, o som alltid så e man inte så bra på att jobba snabbt o det e inte min arbestkompis heller.. Så medans alla andra e klara sitter man själv där som ett fån o fortsätter jobba ^^ men ja nån gång i llivet blir det ju säkert klart.  


äntligen internet ingen !

Vårt mobila bredband har cpat sig och har inte funkat på mer än en vecka nu ,
vi har fått låna lis o deras modem & det e jag väldigt glad över! Det finns mycke som hänt som jag inte har kunnat blogga om ,
men jag tar upp det lite då o då ist för att ta upp allt nu med än gång =)  ajaa pyss så länge!


RSS 2.0