vilken ska jag ta?

va ju o kollade kläder igår med mamma, & jag vill ha en ny klänning. så vi stack till GinaTricot (dom har ju fått in en hel del klänningar nu), jag hittade två stycken som jag gilla.. men vet inte säkert. den ena e svart med spets, den andra typ vinröd/lila ganska tajt.


sitter & nödar denna låten, skit bra é den!


fucking jävla mobil!

jag har en Sony Ericsson w995 (oxså kallad "mitt liv" jag har precis allt i den!) det e den bästa mobil jag haft. den e ungefär bara ett år, tror jag fick den förra året, men nu har den typ fått ryck elle nått? det tar en evighet innan den startar, man kan inte se bilder i den, o ibland blir hela skärmen svart, bara sådär... jag får typ lämna in den elle nått, vill verkligen inte ha en ny.

mor&dotter dag


Otroligt gamal bild! mamma, majjs, jag (som blond) & fia.

måste bara säga att min mamma e helt otrolig! älskar henne verkligen. hon hjälper mig med lixom allt, o speciellt nu när jag skaffat en percing som måste rengöras ofta (jag e inte så bra på att hålla koll på det hela tiden) men då finns hon alltid där ♥ idag åkte hon o jag iväg till stenungsund, hon har fått lön. så hon köpte lite kläder o skit till mig, själv köpte hon en skit snygg ljusgrå jacka! snacka om att jag e avis på den..

e så stolt över mig själv

vakna halv 7 men somna om till 11 idag. jag kan inte sova på magen, inte heller på sidan (jag brukar alltid sova på sida) men jag e så öm på magen just nu. så fort nån närmar sej mej täcker jag magen med händerna för ingen får röra mej. haha. jag tog på panasch (stavning) gjorde ganska ont, ja.. dom stack ju in en jävla nål i magen så.

efter jag hade tagit den sa dom till mig att sätta mig i 5minuter, för man brukar oftast blir yr. o de va precis det som hände mej efter typ 2 minuter. hela rummet snörra o jag började se suddigt, haha, helt sjukt va det. jag blev blek o svettades oxså sa fia som hängde med mig. hon fick springa o köpa cola&bulle så jag fick i mig socker. men de gick ju bra tillslut så.


morgondagens planering


man kan alltid vara sej själv med dig sis! ♥
_______________

imån då, blir att gå upp tidigt ( inte alls bra ) men slutar halv 12, JES! efter skolan går jag hem till victor (L) e där ett tag. sen hämtar fia mig hos honom. så åker hon & jag in till gbg fixar percingen, ska köpa present till sanna oxså, för vid fem imån ska jag hem till henne (försenat barnkalas) haha. vet inte riktigt hur länge jag e hos henne. till tolv! hoppas jag, en rikgit tjej kväll blir det.

tror inte de blir så mycke bloggande imorgon, jag kommer nog få fullt upp. men nu ska jag hoppa ner i min underbart sköna säng o dejta min kudde! godnatt.

navelpiercing.


navelpiercing e inte nått jag tänk så mycke på. visst jag tycker de e skit snyggt när folk har de. men jag har alltid sagt att om jag får välja mellan navelpiercing & tatuering så väljer jag tatuering. men ändå på nått sätt har jag fått för mig att man lever bara en gång, så varför inte göra de man kan göra innan de e försent lixom ( & med allt detta babblet så menar jag) att imån ska jag ta hål i naveln.

hahahahah! x)

startade upp mammas laptop förut. hon har haft den sen typ 3 år tillbaks, så de finns en hel del gamla bilder där. hahaha, man skäms faktiskt när man ser på hur man såg ut förr.. blää, säger jag bah. det enda roliga med gamla bilder é att man ser hur mycke man förändras på inte alls så lång tid.

 världens bästa klass ever! ♥


stackar lilla wicke!

i ett år snart har jag haft kannin. en liten ljusbrun plutt ♥ ibörjan va de såklart jätte kul o spännande! ville ta hand om den hela tiden. men nu... a, man har lixom tappat lusten -.- den sitter ute i en liten bur, får mat max två gånger i veckan (den måste egentligen ha mat varje dag)

& nu när de regnar skit mycke så kommer de massa vatten i buren, plus att man orkar inte byta allt spån i buren så de ligger bajs överallt. stackars kanin asså! men de känns som om man aldrig har tid för den längre så de e typ lika bra att lämna bort den,  jag vill inte att den ska dö för att jag e en så dålig ägare..


klippte pappa!

min pappa har världens fulast o äckligaste hår, tycker jag, så förän gångs skull så tyckte jag att han skulle klippas! så jag tog fram sax o trimmen o tog bort allt äckligt hår på honom (y) nu har han istället för kort hår, men som tur e växer de ju ut nån gång i framtiden..


varför måste man kunna dyka?!

omprovet jag hade idag (i matte) gick rätt bra faktiskt! jag svara på allt & så. efter skolan åkte sanna, nellie, sofie, lis o jag ner till oasen då.. ehh? asså vem va de som kom på att dyka!? jag hatar iallafall den personen. hur skulle man kunna hoppa ner med huvet förre kroppen. jag gör hellre kanonkulan än att försöka gör nått jag inte/aldrig kommer göra.

                           JAG & NELLIE BABE! ♥

                                        ♥

                                på syslöjden! :)

en helt vanlig tisdag..

Sofie, Nell & Nellie!
 
jag e väldigt seg på att uppdatera på vardagarna. finns inget att skriva om. just nu tränar jag på omprovet jag har imån, potenser o negativatal.. jag fattar inte ett skit. imån blir de ner till oasen med tjejerna (L) vi ska lära oss att göra nån konstig volt under vattnet? de kommer nog se rätt kul ut, själv så har jag aldrig gjorde de så. ska till köket o göra kvällsmat nu. pyss

chacha






skit snygga bilder från bilden!.. hatar bild, visst man behöver inte göra särskilt mycke mer än att måla men ändå. de e ganska tråkigt (när man inte kan måla fint) därför kan man ju roa sig men att ta egobilder tillsammans med världens bästa LIS <3

godnatt! ♥

har inte så mycket att säga mer än att imån e de måndag, de e skola (ingen sovmorgon..) slutar 4!
nästa vecka e de LOV, snacka om att man längtar tills dess asså. & nån gång under veckan hoppas jag att mamma kan färga min fula utväxt. de e grymt fult att utväxten e ljus medan allt annat hår e mörkbrunt. lägger mig extra tidigt idag så jag kan gå upp lite tidigare imån (y) PUSS!


hemma från stenungsund!

hello, e hemma nu. jag måste bara säga att jag vakna en kvart innan jag skulle iväg ida! lyckat asså. jag ställde inte klockan o jaa.. jag vet nu att om jag nånsin ska iväg igen så kommer jag dubbel kolla så alarmet e på. annars brukar det ta två timmar att fixa mig (jag vet, överdrivet) men nu gick de på en kvart (y) men jag hann inte äta frukost så de va ju mindre bra. jag köpte inte så mycket kolla mest runt.


blev inget stenungsund

åker imån istället.. dom stänger 3 & vi skulle inte hunnit.
majjs o jag e ensamna hemma så vi ska se på film för de e så tråkigt väder.
vet inte vilken film än, hon får bestämma som vanligt. men hörs senare!


till stenungsund med louis


idag vid, jag vet inte riktigt men kanske vid tolv/ ett elle nått ska jag & lis åka in till stenungsund. hon sa att hon behöver lite tröjor. så jag hänger såklart med. man vet ju aldrig om man hittar nått man vill ha. vi tar tåget in (hoppas jag) hatar att åka buss. måste bara ladda mitt kort först, elle man måste väl kunna åka med sitt skolkort in? får kolla upp det. hade vart sjukt bra om man kunde åka in med skolkortet!


fick ingen sovmorgon ida!


Godmorgon! gissa när jag vakna ida?? vid 7tiden o jag brukar sova till tio minst på helgerna.. men imorse iallafall fick jag ett sms, jag brukar inte reagera när jag får de annars för jag sovet så djupt, men just idag råkade jag på nått sätt lagt mobilden i min säng. så hela jag vibbrerade när jag fick smset, & bara för jag va tvungen att kolla vem de va ifrån så har jag messat hela mogronen. och knappt fått nån sömn alls..
 

en liten rolig grej bah.. som inte é så rolig.


Kvällens!..

kvällens humör; ganska glad faktiskt. 
kvällens tråkigaste; e helt ensam hemma..
kvällens frisyr; en toffs.
kvällens klädsel; tshirt o trosor, just nu.
kvällens planer; se på new moon, mysa & äta godis.
kvällens vill ha; en kopp varm o'boy.
kvällens längtan; tills på månda! (inte för de e skola)
kvällens tankar; tänker på en speciell person ♥
kvällens berorende; min mobil, måste ha den vart jag än går. 
kvällens borde; städa rummet.. igen..
kvällens tidning; ingen.
kvällens låt; Shontelle- Perfect Nightmare : http://www.youtube.com/watch?v=3ZYRgehIIVg&ob=av2e

jag ♥ dej

asså jag kan inte fatta att jag har glömt berätta den viktigaste nyheten av alla!
 hänt så mycke så har inte tänkt på det..
men igår iallafall, bästa dagen i mitt liv, blev jag o viictor ihop ♥ 21,10/2010 
jag älskar dej babee <33


strömmen gick igår!?

hheej, har NO nu så skriver på skolans små rosa datorer. strömmen gick igår vid nio tiden! de va svart i hela huset. & strömmen kom inte tillbaks förrän på morgonen vid halv sju.. bara för att jag va tvungen att duscha fick mamma köra ner mig till garaget i kode. o när vi sen kom tillbaka hem då så hade vi ström.

nu ska jag leta efter en NO- nyhet annars får lotta säkert damp på mig.. så vi hörs senare!

snöö


helt otroligt att de kan komma snö nu i oktober!? visst de va bara bytte lite, & det försvann typ efter 10minuter men ändå.. har inte sett snö på ett bra tag så. det sägs ju att detta kommer bli den kallaste vintern på as länge. hoppas verkligen inte det, vill inte att de ska bli iskallt. då kanske man måste gå runt med tärmobyxor vart man än går. hahaha, de hade sätt rätt kul ut.  


plugga, plugga & plugga!

satt hela dagen igår efter skolan med engelskan. jag hatar vår engelska lärare "per" asså! han ger oss så sjukt mycke saker som vi e tvugna att kunna på så jävla kort tid.. & de finns saker han inte ens har gått igenom? aa, de e helt knäppt. provet ida gick la sådär, de kunde gått bättre om man säger de så. nu sitter jag med franska läxor tills imon och nästa vecka e man tvungen att göra omprov på vissa mattedelar. men de e bara att plugga!..

snabbt inlägg !

hej bloggen gör ett snabbt inlägg nu. sitter på rummet o pluggar engelska inför provet på onsdag , förväntar mig ett VG. åkte ner till kungalv me sanna , nellie , sofie & lis efter skolan ida.. vi åt på donken o gick i lite affärer o så. inget mer från mig just nu, ska lägga mig starx så godnatt!

                               nellie, sanna & sofie ♥

                                     KODE ÄGER!

                täckte över sofies ansikte för hon ville de :)

en avkopplande dag!

när jag o majjs fyllde år fick vi presentkort på stenungsbadet. nere i deras källare typ, har dom ett spa! o de e där jag har vart dom senaste timmarna idag. tyvärr e man för liten för att få behandlingar & sånnt, men dom har flera olika poler o bastu (både med ånga o utan)
snacka om att de har vart världens slapp dag asså. man borde egentligen göra sånt en gång i veckan elle nått, man blir så avslappnad! :D







hösten, bästa årstiden på året

så fort man tittar ut ser man alla gul, bruna löv falla ner från träden & de blir ju bara kallare o kallare ute, de blir mörkare o mörkare för den delan också. & jag älskar verkligen den här förändringen! jag vet inte varför, de e bara jag lixom.
jag o majjs har inte haft nått att göra idag så vi har vart ute o tatt bilder.. lägger in några här. 
 





      hahah, så söt ♥


kvällen igår med louis.

hheej, skulle lagt upp bilder o sånt om kvällen igår med lis. men de blev försent så jag gör de ni idag istället. vi hade skit kul som vanligt. vi cykla ner till kode, köpte pizza, lite dricka o hyrde film. vi kom hit hem, åt & dampa lite inne på mitt rum. sen satte vi oss o kollade på "Remember Me"! måste bara säga att jag båda hatar o älskar den jävla skit filmen. ni som inte sett den, ni har missat nått.

    Lis provade min skit fina klänning som jag hade på förra årets julbord!
 

dagens låt!


pedofil gubbe!

slutade 10 idag! efter debatten med marcus, de gick väl sådär. jag pratade inte mest, de vet jag. men man får hoppas att de bra ändå.

Världens knäppaste grej hände idag när jag o lis skulle gå hem från statiol. först gick vi tillsammans med carro en bit på vägen, men sen skilldes våra vägar och jag & lis gick åt vårat håll. när vi kommer en bit på vägen kör en taxi bil ut från en tomt o stannar när den se oss. de sitter typ en gubbe vid 40 årsålden i bilen. han frågar om jag o lis skulle till den stora vägen (för just då gick vi på grusvägen) o vi bah, jaa. då sa han att han kunde köra dit oss om vi ville. jag brukar inte vara den som säger nej till saker. sa jag bara visst, jätte gärna typ. o man såg på lis att hon inte tyckte de va någon bra ide alls. men vi satta oss i bilen, o gubben började köra. helt plötsligt börjar han tjöta om att : de sägs så mycket på tv o radion att det finns så många gubbar som tar in tjejer som oss(jag o lis) i bilden för att våldta dom o sånt... han snackade skit länge om det ämnet. & jag o lis satt där o bara tittade på varann, o typ nickade åt gubben o så.. det va verkligen hel sjukt! men gubben släppte av oss vid jäger backen o körde sedan iväg. hahahah! de måste vart de knäppaste som hänt mig.

skriver mer sen, ska göra pastasallad nu. känner mig lite nyttig ida så.


trött

chachaa bloggen, skit trött e jag. har gått upp halv sex varje dag hela veckan o lagt mig skit sent bara för jag inte kan sluta messa.. hatar att börja tidigt o sluta sent, men de e ju så de alltid kommer vara så. 

dagen ida har vart rätt så slapp, vi slutade lektionen med film "Fucking Åmål" filmen e ju inte den bästa. men de va ändå skönt att bara sitta o inte göra nånting. torsdagar e ändå dom bästa dagarna, för man har inga läxor tills imån (freda) jag har alltid haft inlämning av läxor på fredagarna så man har typ hatat den dagen. men nu slippar man det. det enda vi har imån e en SO lektion, o vi ska bara debattera så jag tror den dagen går ganska fort. elle jag hoppas de iallafall!

jag är aas seg!

hejsaan, sitter o pluggar franska (som jag gör varje onsda kväll) hatar verkligen detta språk!.. va e de för mening att lära sig ett nytt språk egentligen? de skulle vara bättre om alla bara snackade ett. Det har tagit 3 timmar för mig att komma på nått bra att skriva här, i detta inlägg.. sammtidigt som jag chattar med 1000 personer på msn o jag har inte ens gjort iordning mig för att lägga mig. & jag har sagt att jag ska ta nått att äta den senaste timmen, men inget av de här har blivit av! asså man kan ju undra om man börjar bli jävligt lat.. 
 

Missfärgad bild, för den e tagen i skolans "jättebra" speglar :) ♥


film & popcorn

Nu under resten av kvällen så kommer de bli film (familjen robinson) kännde mig lite barnslig så de får bli den. O såklart så ska man ha lite popcorn till oxså! Ingen film utan att ha nått gott att mumsa på.
      
                                                                                                     
                
                                                                                    

mhh..! negerbollar

hello! jag o majjs har bakat negerbollar idag, aaaaaaassssssss gooooootttttttt! :D hon va sur på mig för jag hade tagit hennes tröja, så jag sa att vi kunde baka nått. o hon fick bestäma så de blev negerbollar. jag ville helst ha muffins för jag har vart sugen på det hela dagen typ men ajja. jag tog ingen bild på dom, så tog en från google. men våra va ganska så lika.


den blivande konstnären!

jag kan säga att jag aldrig skulle klara mig utan mina vänner ♥ dom gör verkligen min dag! dom får en att dö av skratt, men dom kan oxså vara väldigt störda. men jag älskar verkligen dom för det.
som idag när vi hade bild.. nellie min otroligt söta o underbara vän satt o målade ett självporträtt (som vi alla var tvungna att göra) o hon brukar alltid vara så noga med saker hon gör (& de blir ärligt skit snyggt när de e klart) så sitter hon där o efter en stund tar hon upp teckningen o visar den för mig o lis.. o jag trodde verkligen att hon mena allvar! jag började gap skratta direkt o jag grät för jag blev så chockad 

Här e då den as fina bilden, bara älskar den SÅÅ mycke! (L)   

Av. Nellie Bertilsson går i 8D på mgk skolan, en riktig konstnär ;)


städat rummet

har vart tvungen att städa hela rummet idag, jag kan inte fatta att de blir så stökigt så fort?! mamma går jämt runt o gnäller på att jag ska plocka upp. men ändå gör jag inte det. så idag tänkte jag få det överstökat, så jag slipper höra henne tjöta om det hela tiden. men jag förstår henne, hon kan ju göra andra saker istället för att plocka upp efter mig.
 

Före & Efter bilder på mitt jätte fina rum! =)
 
 


vaknat


morning, sitter i sängen med lilla laptopen nu. När jag vaknade för en halvtimma sen tittade jag ut genom fönstret o det va/är helt jävla dimmit! ;o Man ser max 20meter ut sen e det helt vitt, skit skumt.

Men iallafall skulle lagt in bilder igår på grejerna jag köpt, men vi fick gäster så de blev gansak sent. Vi skulle ju åka till ett ställe i "nääs" man asså allt blev helt f*ck it up. För det första hade majjs inte skrivit ner vilken avfart man skulle svänga av vid, så vi fick ringa pappa (& han e ju "BÄST!" på datorer ;s ) det tog en halvtimme för han att starta upp datan o få upp den sidan vi behövde ha. Men han lyckades ju..till slut. När vi kom fram till affären fanns det inget bra. En riktig skit affär om man frågar mig, så vi åkte till allum, för de låg i närheten. O då fick vi köpt lite saker där istället (y)
 

 Fick ett par riktigt fina bilder när vi sitter vid max o äter!


 

louis är bäst! ♥



Hej bloggen, har var med lis idag efter skolan. Fick låna Prince Of Persia, så sett den nu under kvällen.
En typisk felica film (y).. Imån sak vi åka till alingsås & shoppa i någon ny butik som har öppnat.
Mamma kör oss o majjs hänger oxså mäd. Det tar en timme med bil!
Vi åker hemifrån vid 11 tiden så de blir ingen sovmorgon, utan man får ställa klockan imån mä.


onsda!

Tjaa! Har prcis sett "I Taket Lyser Stjärnorna" e lite efter så har inte sett den än :) Jag brukar inte tycka om svenska filmer annars men denna va faktiskt helt ok!
Imån har vi franska prov o jag känner mig helt kass för jag får verkligen inte in nått i huvet. vår franska lärare vill att alla ska få minst G, hahah, hoppas hon inte blir arg om en i hennes klass får IG.


GRATTIS !

I dag e de en väldigt speciell dag, det e majss fördelsedag!! :D
 GRATTIS GRATTIS
Jag älskar dig ♥ hoppas du får en jätte bra dag gumman ;*




kalas!



Heeej! ♥
Lägger in ett snabbt inlägg nu, ute i köket sitter dom andra (o med de menar jag våra gäster.
 Ida hade vi ännu ett kalas för dom som inte kunde igår. Men de e ju bara bra de för då får man presenter på båda dagarna!
Fast man kan inte säga att man får mer presenter jag ville bara ha pengar, så fick bara det. hahah. Men nu måste jag gå tillbaka till alla andra. heejdåå

vill ha..

Gomorgon! Vakna för en kvart sen typ, skulle bloggat igår men vi hade kalas så det blev lite försent.
 Har vart inne o kollat lite kläder på ginatricot's sida o hittat en del grejer jag vill ha! :)
Jeans ;499   Långtröja ;199    
Tröja ; 145                  Örh. ;99                       
 Armband ; 199    Långtröja ;199                           

RSS 2.0